Vendégházunk összkomfortos, minden szobához külön fürdő tartozik. Apartmanjaink kialakításánál arra törekedtünk, hogy az itt töltött pihenése alatt se kelljen nélkülöznie az otthoni kényelmet. A házhoz zárt udvar tartozik kerti bútorokkal, grillezési, bográcsozási lehetőséggel.

A vendégházban lehetőség van arra, hogy egyszerre több társaság is egymástól elkülönülten tudjon szórakozni, de arra is, hogy nagyobb létszámú társaság élvezze az együttlétet, akár a szabad levegőn, akár zárt térben az időjárás viszontagságaitól védve.
A túrázni vágyókat várják a Bakony lankái, különleges flórájával és faunájával, akár gyalog, vagy kerékpáron.

Várják Önt a térség egyedülálló gyöngyszemei: a Bakony, a Somló, a Ság-hegy és a Bakony erdeinek élővilágát bemutató tanösvények (Kupn és Farkasgyepű közelében). A halak szerelmeseit várják a közeli horgásztavak és rákászásra hív a Bitva patak.

Az emberkéz alkotta remekek az Esterházy Mauzóleum, Szarvaskő vára, a Polányi Európa Nostra díjas házsor, Pápa város copf stílusú főtere, a felújított Esterházy Kastély, a város múzeumai és a termálfürdő.
A szállás egész évben nyitva!

A bejegyzés trackback címe:

https://szallaskeresoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr604644171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása