AKTUALITÁSOK, AKCIÓK, CSOMAGAJÁNLATOK HONLAPUNKON MEGTEKINTHETŐK!

A családi ház Szilvásváradon, csendes helyen, mégis a  központ közelében helyezkedik el, a Szalajka-völgy bejáratától 300 m-re, a Lipicai Ménes közvetlen közelében.

A vendégek részére 4 szoba áll rendelkezésre új, külön bejáratú házrészben, amely egész évben igénybe vehető. A szobák 2-3-4 ágyasak, mindegyik színes tv-vel. Egyidejűleg 12-15 főt tudunk elhelyezni.
A szobákhoz tartozik két fürdőszoba, valamint egy társalgó tv-vel és egy étkező (nem konyha!) hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, vízforralóval felszerelve. Csak szabadtéri sütés-főzésre van lehetőség!

Reggeli helyben igényelhető, félpanzió, vagy teljes ellátás esetén az ebéd és/vagy a vacsora szerződött partnerünknél lehetséges, majdnem a vendégház szomszédjában lévő étteremben.

Bővebben a Czakó Vendégházról

A bejegyzés trackback címe:

https://szallaskeresoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr345597543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása