szallas-badacsonytomaj-borbely-vendeghaz-001-35308.jpg_800x600

Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt Badacsonytomajra a Borbély Családi Pincészethez, a 2007-es év Balatoni Borok Mesteréhez.

E történelmi borvidék méltán híres borairól, így hírnevének, örökségének megőrzése, megtartása kihívás is egyben az itt élő emberek számára. A badacsonyi táj, a szőlő és a bor tisztelete, szeretete határozta meg családunk szakmaválasztását. 1981-ben hobbiként újratelepítettük a nászajándékba kapott badacsonytomaji régi családi szőlőterületünket.

A Borbély Családi Pincészetet régi családi hagyományú szőlőtermesztésre és borkészítésre épülve, apáról fiúra szállva alapítottuk újjá 1996-ban. Ma már a 18 ha termő szőlőterületünkön széles fajtaválasztékú, kiváló minőségű szőlőből saját feldolgozással készítjük egyedi ízvilágú borainkat. Kézműves borászatunkban a modern technológia alkalmazása mellett ragaszkodunk a hagyományokhoz, borainkat ászokhordókban erjesztjük és érleljük.

Látva a borturizmus fejlődését és a fogyasztókkal való személyes kapcsolattartás fontosságát - kibővítve pincészetünket - kialakítottuk hangulatos Borházunkat és Vendégházunkat.

Bővebb információért látogasson el ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://szallaskeresoinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr105835172
süti beállítások módosítása