szallas-porva-csesznek-porva-csesznek-bakony-turistahaz-002-64880.jpg_321x246

Bakony, Cuha patak, sok-sok kis gázló, alagutak, viadukt, piroska vonat, erdő, csend, varázslatos természet, és az erdő mélyén egy régi épületegyüttes…

A Turistaszálló a Cuha patak partján, minden lakott helytől távol, az erdő közepén található.

Helyszín:  Győr-Veszprém vasútvonal, Porva-Csesznek vasúti megállóhely.     Túristaház

Bővebb információért látogasson el ide!

szallas-badacsonytomaj-borbely-vendeghaz-001-35308.jpg_800x600

Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt Badacsonytomajra a Borbély Családi Pincészethez, a 2007-es év Balatoni Borok Mesteréhez.

E történelmi borvidék méltán híres borairól, így hírnevének, örökségének megőrzése, megtartása kihívás is egyben az itt élő emberek számára. A badacsonyi táj, a szőlő és a bor tisztelete, szeretete határozta meg családunk szakmaválasztását. 1981-ben hobbiként újratelepítettük a nászajándékba kapott badacsonytomaji régi családi szőlőterületünket.

A Borbély Családi Pincészetet régi családi hagyományú szőlőtermesztésre és borkészítésre épülve, apáról fiúra szállva alapítottuk újjá 1996-ban. Ma már a 18 ha termő szőlőterületünkön széles fajtaválasztékú, kiváló minőségű szőlőből saját feldolgozással készítjük egyedi ízvilágú borainkat. Kézműves borászatunkban a modern technológia alkalmazása mellett ragaszkodunk a hagyományokhoz, borainkat ászokhordókban erjesztjük és érleljük.

Látva a borturizmus fejlődését és a fogyasztókkal való személyes kapcsolattartás fontosságát - kibővítve pincészetünket - kialakítottuk hangulatos Borházunkat és Vendégházunkat.

Bővebb információért látogasson el ide!

szallas-salgotarjan-familia-vendeghaz-001-88317.jpg_704x528

A FAMÍLIA VENDÉGHÁZ Salgótarján déli városrészén fekszik. A kétszintes családi ház földszintjén van a 70-80 n2 nagyságú apartman, ami egy db 4 ágyas, tv-s, hűtővel rendelkező szobából, a szoba mellett lévő zuhanyzós, WC-s fürdőszobából , nagy ? 22 m2-es ? nappaliból áll. A nappaliban szétnyitható kanapé és 1 fotelágy, asztal és 4 szék, valamint nagy tv van. A hálórész függönnyel elkülöníthető. A nappaliból nyílik a felszerelt konyha, a konyha előtt fedett terasz van.

Bővebb információért látogasson el ide!

szallas-bukkszek-bukkszeki-vendeghaz-002-83504.jpg_800x600

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket apartmanos vendégházunkban!
Elhelyezés: 12-14 fő részére 2 szobás, 2 ágyas apartmanokban tágas nappalival, TV-vel, zuhanyzóval, WC- vel, terasszal illetve erkéllyel. Parkolási lehetőség az udvarban.
Étkezés: Igény szerint félpanzióval, vagy önellátás.
Szolgáltatások: Vendégeink részére éttermi lehetőség, étkező helyiség, pihenőkert, főzési- bográcsolási lehetőség, asztalitenisz.
Programlehetőségek:
Igény szerint szervezett kirándulások, túrák, horgászás, fürdőzés télen-nyáron a helyi Salvus gyógyfürdőben.

Bővebb információért látogasson el ide!

süti beállítások módosítása